Bloggen har brug for din hjælp!

Normalt plejer indlæg at blive lagt op tirsdag, torsdag og søndag. Men i dag kommer et lille onsdagsindlæg, da indlægget ikke hører til under nogle af de normale kategorier. Men derimod har med donationer at gøre.

Siden bloggen blev til i april 2020, hvor covid-19-pandemien ramte os, og lukkede samfund og kirker ned, er bloggen vokset.

Det har været et spændende arbejde. Mange timer er blevet brugt på design og på at skrive de mange indlæg det er blevet til, ligesom det har krævet nogle udgifter. Bloggen startede nemlig med en gratis version med en del begrænsninger i mulighederne med ganske få følgere, men gik med det stigende antal besøgende over til en betalingsløsning, der har givet en lang række nye muligheder, og er nu nået 54 faste følgere.

I sommeren 2021 oplevede bloggen et opsving i antallet af følgere, da den kom på Facebook. Men da mange af følgerne fra Facebook ikke var det man kan kalde ’seriøse’ følgere, og mange Facebook grupper- og spor ikke er indstillet på at lære og samtale, men i stedet splitter folk, valgte jeg at gå af Facebook igen.

Men bloggens 54 faste følgere er trofaste, og nogle har også skrevet gæsteindlæg, som jeg er meget taknemmelig for (og en stor tak for de mails, som jeg har modtaget fra nogle af jer). Herudover besøger en masse gæster bloggen (gæster – som jeg selvfølgelig vil opfordre til at blive følgere – det er gratis, men sikrer at du får besked, hver gang et nyt indlæg lægges op).

Så efter snart to år har bloggen et voksende antal følgere og et stigende besøgstal:

I 2020 var der 252 besøgende, der sammen læste 1.108 indlæg.

I 2021 var der 2.024 besøgende, der læste 6.479 indlæg.

Det vil sige, at siden bloggen startede frem til udgangen af 2021 har det været 2.276 besøgende, der tilsammen har læst 7.587 indlæg.

Desværre har der, til min store ærgrelse, været en svingende kadence i antallet af indlæg, der er blevet lagt op de seneste måneder, hvilket skyldes yderligere arbejdsopgaver i mit arbejde. Men nu er vi tilbage på sporet med faste indlæg: tirsdag, torsdag og søndag.

Og i 2022 kan I se frem til flere spændende ting. Forhåbentlig kan vi få udnyttet alle de muligheder vores betalingsløsninger giver os, som Bibelstudiekreds, hvor der kan kommunikeres internt mellem deltagerne, nyhedsbreve og måske en lille webshop (der forhåbentlig kan hjælpe med at finansiere bloggen) –selvfølgelig med rabat for alle faste følgere.

Men inden vi kan nå endnu et år, har jeg brug for jeres hjælp;

Den 25. februar skal bloggens abonnement og hosting fornyes. Jeg bruger selv en del tid og penge på bloggen, men for at den kan køre videre i sin nuværende form, mangler der stadig:

Kr. 754,50

Det svarer til, at hver følger donerer kr. 13,97

Så vil du være med til at holde bloggen kørende og læse om kirke, samfund, kirkehistorie, tro og være med til at sprede det glædelige budskab, så giv en donation.

Du kan enten gå til siden STØT BLOGGEN hvor du kan støtte med et éngangsbeløb eller et fast månedeligt eller årligt beløb. På siden kan du også donere kr. 50 via PayPal.

Du kan også donere kr. 25 herunder med PayPal.

På forhånd tak.

Hver onsdag og lørdag frem til 25. februar vises her på bloggen, hvor langt vi er nået i forhold til målet om at indsamle beløbet.

Guds fred til Jer alle, og husk: Gud elsker dig!
Pastor Schønberg

Støt pastorschoenberg.dk

Med en donation er du med til at vedligeholde driften af pastorschoenberg.com, og sørger for at siden kan nå endnu flere mennesker med indlæg om kirke, historie, tro og være med til at det glædelige budskab spredes.

25,00 kr.Kategorier:Blog, Diverse, Mission, Nyheder

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

KATOLSK LIV | EWTN Danmark

Katolsk Liv │ EWTN Danmark │ Livet som katolsk kristen

Brother Schoenberg

Faith - Bible - Church - Liturgy - Society

Små Epistler

Søg indad og forstå verdenen

Guds Ord

Bibelvers fordelt på tema

%d bloggers like this: