Det nye år på bloggen!

Siden det første blogindlæg den 22. april – godt en måned efter corona-pandemien lagde det danske samfund (og resten af verden) ned – er det blevet til en del indlæg her på bloggen. Det har været en lærerig proces – både den tekniske side af sagen, designmæssigt og indholdsmæssigt.

Men trods udfordringerne er det en stor glæde at kunne skrive om troen, og jeg er utrolig glad for den modtagelse, som siden har fået af Jer alle sammen, der ofte besøger siden og gør at det er alt arbejdet værd. Derfor glæder jeg mig også til at tage hul på et nyt år med bloggen.

Planen for bloggen er selvfølgelig at den vokser, så den med Guds hjælp kan nå ud til endnu flere mennesker med det glædelige budskab! Et af de påtænkte tiltag er at opgradere bloggens webløsning, så den kan byde på endnu flere muligheder som; at lægge video og lyd op (f.eks. prædikener), billedgallerier, lukkede fora til eksempelvis bibelstudier eller samtalegrupper om diverse emner, kalender over kommende begivenheder og meget mere. Men det koster en smule, så jeg håber at kunne finde nogle midler – både egne midler, blandt frivillige bidrag fra Jer læsere og forhåbentlig gennem nogle fonde eller foreninger, der vil støtte arbejdet med at fortælle om troen.

Men det der virkleig gør en forskel i arbejdet med at få bloggen til at vokse er dig, kære læser. Fortæl derfor gerne andre du kender om bloggen, link til siden (hvis du selv har en hjemmeside eller blog), del gerne indholdet med andre og kommentér/diskutér/spørg gerne.

Og så hører jeg meget gerne fra dig, hvis du vil bidrage til bloggen som skribent, enten med et fast indlæg om måneden eller enkelt indlæg (hvis du bare har en idé til et spændende indlæg, som du gerne vil have på bloggen). Har du skrevet et lille andagtsord, et digt, vil prøve kræfter med en prædiken, har en god historie eller andet – så tøv ikke!!! Og har du en passion for at fotografere eller tegne, så modtager jeg meget gerne billeder vi kan bruge her på bloggen. Lad os bruge de gaver, vi hver især har fået til sammen at sprede Evangeliet om Jesus Kristus til glæde for Gud og mennesker.

Tak for det gamle år og jeg ser frem til det nye år med Jer.

HUSK: Skriv en kommentar, hvis du har med idéer til emner eller temaer du gerne vil have jeg skriver om i det nye år – og send mig en mail, hvis du har en artikel liggende i skuffen, som du gerne vil have på bloggen!!!

Guds Fred til Jer alle!
Pastor Schønberg


Skriv din mail-adresse herunder – og få besked direkte i din indbakke, hver gang et nyt indlæg lægges op på bloggen!


Støt pastorschoenberg.com

Støt Pastor Schønbergs blog og hjælp med at sprede det glædelige budskab og kendskabet til den kristne kirke.

25,00 kr.

Du kan også støtte bloggen med et fast månedligt eller årligt beløb herKategorier:Blog, Mission, Nyheder

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

katolskliv.dk/

Katolsk Liv │ EWTN Danmark │ Livet som katolsk kristen

Brother Schoenberg

Faith - Bible - Church - Liturgy - Society

Små Epistler

Søg indad og forstå verdenen

Guds Ord

Bibelvers fordelt på tema

%d bloggers like this: