nyt design – pastorschoenberg.com

Dette torsdags-indlæg handler i dag om noget lidt andet end normalt. Det er nemlig en fejringens og glædens dag. Vi er nået op over 1.500 visninger på bloggen på de 10 måneder der er gået siden første indlæg blev lagt op den 22. april 2020 (ja – i skrivende stund over 1.800 visninger) Det  svarer til 180 visninger hver måned, eller fem-seks visninger om dagen. Det er dejligt at se, at det man laver bliver taget godt imod, og ikke mindst at I har glæde af det.

I min glæde over de flotte tal, har jeg besluttet at smide ussel mammon efter bloggen, så den kan forhåbentlig kan blive endnu bedre, og nå endnu flere med det glædelige budskab.

Med den nye løsning på bloggen skulle det på den tekniske side (som jeg ikke er så meget inde i endnu) betyde, at siderne loader hurtigere og, at der er flere værktøjer i forhold til design, grafik, søgemaskineoptimering osv.

Og som bruger betyder det, at man nu kan gå ind på pastorschoenberg.wordpress.com som man plejer, men også kan nøjes med at gå ind på pastorschoenberg.dk. På den måde bliver det også nemmere at følge bloggen (så vidt jeg kan gennemskue – jeg er ikke helt fortrolig med de nye funktioner endnu J).

Herudover åbner den nye løsning også for muligheden for at oprette lukkede grupper, hvor brugere kan mødes i lukkede fora i forbindelse med eksempelvis studiekredse eller debatter. Og så er der mulighed for at uploade film på bloggen.

Samtidig giver den nye mulighed for at man kan støtte bloggen med donationer, enten i form af engangsbeløb eller faste månedlige donationer, og på den måde være med til at støtte omkostninger forbundet med driften af bloggen.

Vil du give et bidrag til bloggens drift kan du gøre det på siden støt bloggen.

Så herfra skal lyde en stor tak for de ti måneder, der er gået og jeg ser frem til at dele mange flere indlæg i mange, mange måneder fremover. Og husk skulle du have lyst til at hjælpe med driften af bloggen, så er du hjertelig velkommen.

Guds Fred til Jer alle
Pastor SchønbergKategorier:Blog, Diverse

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kursus i ikonmaling - Galleri St. Helene

Ikonmaleri for begyndere og øvede, undervisning i at tegne en ikon og male i tetrachrome, salg af ikonplader og pigmenter

Christian Roar Pedersen - præst, samtale - sorg - skyld - skam - foredrag

Sognepræst, sjælesørger, debattør - samtale - sorg - skyld - skam - foredrag

%d bloggers like this: