Lidt nyt – både på og uden for bloggen

Grundet en travl uge er jeg desværre ikke blevet færdig med det planlagte indlæg i serien ”Bliv ven med din Bibel”, hvor vi skulle kigge på de resterende af de historiske bøger. Næste indlæg i serien kommer derfor på næste torsdag.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. I stedet for det planlagte indlæg vil jeg benytte muligheden til at fortælle lidt nyt både om bloggen og kommende begivenheder uden for bloggen.

Nyt fra bloggen

Som nogle af Jer læsere har bemærket har jeg – igen – valgt at opgive Facebook. Årsagen er, ud over den støj der findes på de sociale medier, at det i høj grad lagde beslag på den tid, jeg bruger på at skrive bloggen. I stedet gik tiden med vedligehold, opslag og besvarelser, som tog mere tid end ventet. Jeg har i stedet valgt at prioritere min tid på at skabe kvalitetsindlæg (jeg håber, det lykkes) her på bloggen, frem for kvantitet i antal af besøgende, hvilket forhåbentlig på sigt vil trække endnu flere læsere til.

Og for min egen skyld giver det også mindre stress i hverdagen ikke at være på Facebook – og det er jo også vigtigt 🙂

Husk – bloggen kan stadig følges på Instagram, Twitter og Pinterest!

Fremtidige indlæg

Udover serien “Bliv ven med din Bibel” vil vi i den kommende tid kigge nærmere på arbejdet “bag scenen” i forhold til, hvordan prædikener bliver til, der vil være interviews, konkurrencer og meget mere…Der er nok at glæde sig til.

Nyt uden for Bloggen

Men også offline – uden for bloggen – sker der en del ting.

Til efteråret afholder jeg tre forskellige arrangementer i min egenskab af pastor ved Ledøje-Smørum Kirker, som man er velkommen til at deltage i:

Kristendomsundervisning for alle

Kristendomsundervisning for alle er en mulighed for alle interesserede, der ønsker at lære kristendommen bedre at kende.

Måske har du børn eller børnebørn, der skal konfirmeres og vil have genopfrisket din egen børnelærdom? Måske er du ikke kristen, men vil gerne vide mere om kristendommen! Måske overvejer du måske at konvertere og blive døbt? Eller du er bare interesseret i lære om kristendommen? Alle er velkommen!

Over fem aftenener (fire i Konfirmandhuset og en aften i Smørum Kirke) introduceres den kristne tro og praksis.

Datoerne er endnu ikke fastlagt, men hold øje med datoer her på bloggen eller på Ledøje-Smørum Kirkers hjemmeside: www.lskirker.dk

Det er gratis at deltage.

Fredagssamtalen

Fredagssamtalen er en mulighed for alle, der ønsker at diskutere aktuelle og relevante spørgsmål om kristendom og samfund.

Efter et kort oplæg over aftenens emne (f.eks. Kristendom og politik), spiser vi noget god mad sammen, og får mulighed for at vende ens tanker om emnet med de andre deltagere ved ens bord.

Efter middagen vil vi over kaffe og kage diskutere, nogle problematikker omkring emnet, som vi efterfølgende taler om i fællesskab, inden vi siger tak for i aften.

Det vil være gratis at deltage, men tilmelding på grund af spisning er nødvendig.

Datoerne er endnu ikke fastlagt, men hold øje med datoer her på bloggen eller på Ledøje-Smørum Kirkers hjemmeside: www.lskirker.dk

Nadvergudstjenester med absolution i Smørum Kirke

Her er datoen klar: hver første onsdag i måneden – første gang onsdag 1. september.

Sammen med dåben er nadveren et af de to sakramenter i Den Danske Folkekirke. Her får vi del i Jesus selv og fornys og styrkes i vores tro.

Ved nadvergudstjenesten er det nadveren, der er centrum for gudstjenesten.

Nadvergudstjenestens liturgi (forløbet af gudstjenesten) er anderledes, end den vi benytter ved søndagens højmesse, som for eksempel at en stor del af ritualet foregår som en vekselsamtale mellem præst og menighed.

Efter nadvergudstjenesten vil der blive serveret kaffe og småkager.


Det var lidt nyt om, hvad der sker på bloggen og offline. Jeg glæder mig til at dele det hele med dig.

Husk: Anbefal endelig bloggen til andre og hjælp på den måde til at delt det gode budskab. Følger du ikke selv bloggen fast, så skriv din email-adresse herunder og få besked, hver gang der kommer nye indlæg.

Guds Fred til Jer alle og husk Gud elsker dig
Pastor Schønberg


Og husk at du kan støtte bloggen med et bidrag, enten med et éngangsbeløb eller ved månedlige eller årlige donationer – https://pastorschoenberg.com/stot-pastorschoenberg-com/ – du kan også støtte bloggen med et éngangsbeløb via Paypal herunder:

Støt bloggen med Paypal

Med en donation er du med til at vedligeholde driften af pastorschoenberg.com, og sørger for at siden kan nå endnu flere mennesker med det glædelige budskab

25,00 kr.Kategorier:Bibelstudie, Nyheder, Serier, Teologi

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

katolskliv.dk/

Katolsk Liv │ EWTN Danmark │ Livet som katolsk kristen

Brother Schoenberg

Faith - Bible - Church - Liturgy - Society

Små Epistler

Søg indad og forstå verdenen

Guds Ord

Bibelvers fordelt på tema

%d bloggers like this: