Deltidskristen – FuldtidsGud


Kan du være deltidskristen og forvente en fuldtids Gud!?

Vil du aflønne en, du har ansat i en deltidsstilling med en løn svarende til en fuldtidsstilling? Nej, selvfølgelig ikke! Det ville være tåbeligt at give nogle den dobbelte løn af, hvad de præsterer. Det tror jeg, de fleste kan være enige om. Og alligevel er der alt for mange af os, der ikke tænker sådan, når det kommer til vores forhold til Gud! Vi forventer, at har krav på den fulde løn, men er kun villig til at udføre et deltidsarbejde!

Nu vil nogle spørge; Hvad mener du med deltidskristen? Man kan vel ikke være kristen på deltid?

Nej, selvfølgelig ikke. Og det er skarpt stillet op at tale om at være deltidskristen. Er man døbt, så tilhører man Jesus Kristus. Og uanset hvad vi gør, vil det aldrig være nok til at betale det, som vi får tilbage af Gud.

Men det jeg mener med deltidskristen er, at vi ofte glemmer at bekende Jesus som Herre og Frelser, bør følges af, at Gud fylder ens hverdag. Troen skal udleves. Den skal udmønte sig i dagligdagen og ikke kun om søndagen eller ved jul og påske! Trosbekendelsen er ikke bare ord, men er de ord, som vi bekender vores tro med! Når vi i Fadervor takker for vort daglige brød, så er det en påmindelse til os om, hvad vi skylder Gud. Og når vi beder om at få tilgivet vores skyld, som vi tilgiver vores skyldnere, så er det fordi vi oprigtigt vil arbejde for at tilgive og ikke bare forventer Guds tilgivelse – at vi ikke forventer fuldtidsløn for et deltidsarbejde.

Som kristne skal vi arbejde for Gud på fuld tid. Det vil sige; vi skal tage Gud ind i vores liv og turde lade Ham fylde i det. Ved at deltage i gudstjenestens fællesskab, hvor vi hører Guds Ord, og tager del i nadverens mysterium, hvor vi får del i Kristi legeme; ved at tale med Gud gennem bønnen, og lade Ham fylde os med sin Helligånd, kan vi arbejde for Ham og udbrede det glædelige budskab og nåden og frelsen i Kristus.

Guds Fred til Jer alle, og husk: Gud elsker dig!
Pastor Schønberg


Gå til STØT BLOGGEN og vær med til at hjælpe bloggen med at samle penge ind til endnu år på nettet!


Husk – tilmeld dig med din email-adresse herunder og modtag besked i din mail, hver gang der kommer et nyt indlæg!Kategorier:Diverse, Helligånd, Jesus Kristus, Kirke, Kristenliv, Mission

Tags: , , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

KATOLSK LIV | EWTN Danmark

Katolsk Liv │ EWTN Danmark │ Livet som katolsk kristen

Brother Schoenberg

Faith - Bible - Church - Liturgy - Society

Små Epistler

Søg indad og forstå verdenen

Guds Ord

Bibelvers fordelt på tema

%d bloggers like this: