Download – Bibellæseplan – Advent og Jul

I dag kan du downloade en Bibellæseplan for Advent og Jul.

Alt for mange opfatter Jesu fødsel som en isoleret handling i Bibelen, hvor Guds Søn bliver født. De overser, at Jesu fødsel er en del af Guds frelsesplan, som det var bestemt fra begyndelsen og som det er forudsagt i Det Gamle Testamente og først er færdig ved Jesu Kristi Genkomst.

Håbet med denne bibellæseplan er; for de der allerede er bekendt med Bibelen; at give en læseplan, man kan følge i advents- og juletiden, og for de der ikke er så bekendte med Bibelen; at vise hvordan Det Gamle Testamentes profetier forudsiger Jesu fødsel, liv, død, opstandelse, og hvordan genkomsten og dermed Guds Frelsesplan, som den møder os i Bibelen skildres. Forhåbentlig er opgaven lykkedes!?

Du kan (som sædvanlig) downloade to forskellige versioner -een i sort/hvid og en med baggrundsbillede (grafik kræver jo en del printerblæk)

Rigtig god fornøjelse

Guds Fred til Jer alle, og husk: Gud elsker dig!
Pastor SchønbergKategorier:Bibel, Bibel-Det Gamle Testamente, Bibel-Det Nye Testamente, Bibelstudie, Downloads, Højtider, Højtider-Jul, Jesus Kristus, Jomfru Maria, Kirkeåret, Kirkeåret-Advent og Jul, Kristenliv, Teologi, Teologi-Kristologi

Tags: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

KATOLSK LIV | EWTN Danmark

Katolsk Liv │ EWTN Danmark │ Livet som katolsk kristen

Brother Schoenberg

Faith - Bible - Church - Liturgy - Society

Små Epistler

Søg indad og forstå verdenen

Guds Ord

Bibelvers fordelt på tema

%d bloggers like this: