Et-års fødselsdag, nyt ugentligt indlæg og sociale medier (igen!)

Bloggen fylder et år i dag

I dag er det et-årsdagen for bloggens fødsel: Den 22. april kl. 15:00 så det første indlæg: ”Opbyggelige ord” dagens lys.
Jeg havde længe haft idéen om at lave en blog, men det var corona-restriktionerne, der gjorde at tanke blev omsat til handling. I en tid, hvor det ikke var muligt at komme i kirke, var det en løsning på problemet med ikke at kunne møde menigheden. Men det skulle vise sig, er bloggen en fantastisk måde overbringe Guds Ord til ikke bare i sognemenigheden, men overalt i landet. Og langsomt men sikkert begyndte bloggen af vokse frem fra en idé og små indlæg til en trofast skare af følgere. Siden det første indlæg har siden nu nået 77 følgere, mere end 849 besøg og hele 3500 hits (dvs. antal sider der er kigget på). Og takket være Herren og Jer, kære læsere, er det siden første indlæg hver dag gået fremad for bloggen.

Undervejs er der sket ændringer med bloggen. Den har fået nyt design, eget domænenavn, ekstra funktioner, er kommet på sociale medier og man har nu som bruger muligheden for at støtte bloggens drift med donationer.

Nyt ugentligt indlæg

Og jeg kan sige (i al fortrolighed, selvfølgelig), at det kommende år vil byde på endnu flere spændende nyheder her på bloggen! Allerede nu begynder vi med at introducere endnu et fast ugentlig indlæg.

Som faste læsere af siden vil vide, så kommer der nye indlæg her på bloggen hver torsdag og søndag. Men som noget nyt vil der nu også et indlæg hver tirsdag.

Som vanligt vil søndagens indlæg være en prædiken eller et andagtsord over ugens evangelium. Torsdagens indlæg vil hovedsagligt have teologi, kirkehistorie, liturgi og lignende som omdrejningspunkt, mens tirsdagens indlæg vil tage mere eller mindre aktuelle emner op fra en kristen vinkel.

Samtidig håber jeg, at vi vil få lejlighed til at stifte bekendtskab med flere gæsteskribenter på bloggen i det kommende år.

Skulle du have lyst til at skrive et indlæg eller to, eller maler, tegner eller fotografere du og må jeg bruge dine billeder/malerier her på bloggen, så er du velkommen til at kontakte mig på mail@pastorschoenberg.com eller bruge kontaktformularen.

Og husk: anbefal siden til venner og familie og hjælp med at sprede Guds Ord.

Sociale medier – igen!

Nogle gange kan man være lidt for hurtig på aftrækkeren. Altså komme til at træffe en beslutning, som måske ikke er helt velovervejet.

Og det har jeg vist været med mit indlæg: Sociale medier – nej tak!

Jeg beklagede mig i indlægget over den tone, som man kan finde på sociale medier. En tone der desværre ofte går ud over alle de gode folk, der færdes dér. Og valgte efterfølgende at afstå fra at bruge de sociale medier. Men det var måske ikke helt velovervejet. For siden jeg nedlagde bloggens Facebook-side, er jeg blevet kontaktet af nogle af bloggens læsere, der er kede af, at den var blevet nedlagt. De var glade for de muligheder som Facebook (og andre sociale medier) gav dem i forhold til at dele indhold, læse og henvise til bloggen. Derfor har jeg besluttet , at åbne bloggens Facebookside, samt Instagram, Twitter og Pinterest igen for, at give de der bruger disse medier, herunder vores unge læsere (som bruger de sociale medier i særlig grad), mulighed for at følge bloggen.

Jeg undskylder, at jeg var lidt for hurtig på aftrækkeren. Men er glad for, at I giver Jeres mening og ønsker til kende. Bloggen er jo trods alt ikke til for min skyld, men for Jeres!

Og målet er at nå folk med det glædelige budskab, der hvor de er – herunder selvfølgelig også på de medier som de færdes på. Formålet med bloggen er jo netop at nå så mange som muligt med forkyndelsen om Jesus Kristus som verdens Herre og Frelser.

Han sagde til dem: »Høsten er stor, men arbejderne få. Bed derfor høstens herre om at sende arbejdere ud til sin høst.

Lukasevangeliet, kapitel 10:2

Med alt dette sagt, glæder jeg mig til at dele endnu et spændende år sammen med Jer alle i arbejdet på at forkynde Evangeliet.

Så husk – del kendskabet til bloggen med dem du kender, og husk du kan støtte bloggen med et bidrag og hjælpe med for at holde den kørende.

Guds Fred til Jer alle
Pastor SchønbergKategorier:Blog, Mission

Tags: , , , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

KATOLSK LIV | EWTN Danmark

Katolsk Liv │ EWTN Danmark │ Livet som katolsk kristen

Brother Schoenberg

Faith - Bible - Church - Liturgy - Society

Små Epistler

Søg indad og forstå verdenen

Guds Ord

Bibelvers fordelt på tema

%d bloggers like this: