100!

Med dagens indlæg runder bloggen 100 indlæg!

Jeg håber, I har finder lige så meget glæde ved at læse indlæggene, som jeg har ved at skrive dem.

I de 100 indlæg er vi kommet vidt omkring! Lige fra prædikener til forfulgte kristne, højmessens liturgi, musikanmeldelse om Twisted Sister, Black Lives Matter, Hvordan man læser Bibelen på eet år til vores serie Bliv ven med din Bibel for at nævne nogle få emner, for ikke at nævne vores gæsteindlæg.

Formålet med bloggen har fra begyndelse været dobbelt: at forkynde evangeliet om Jesus Kristus og frelsen i Gud, og oplyse og informere om Bibelen, kirkens historie og ritualer for derigennem at skabe fortrolighed med kirkens tro og praksis. Til en start var den henvendt til sognebørnene i Ledøje og Smørum, hvor jeg virker som præst, men med tiden har vi følgere fra hele Danmark og endda fra vores broderlande Norge og Sverige.

Og i tiden fra det første indlæg og til i dag er der kommet flere og flere følgere til. Måske ikke så mange som mad-, mode- eller livstilblogs, men endnu mere trofaste. Følgere hvoraf nogle har doneret midler, skrevet indlæg og bidraget med idéer og kommentarer.

Af samme årsag føler jeg også, at arbejdet slet ikke er kommet i gang endnu! Der er meget mere at gøre i arbejdet med at sprede det glædelige budskab.

Og her er der brug for Jeres hjælp!

Følg

Antallet af følgere er ikke et kriterium for succes. Men jo flere der følger en blog, jo større er incitamentet for at andre vil følge den og være med til udbrede kendskabet til Kristus. Så er du ikke fast følger så tryk på FØLG i højre menubjælke eller skriv din e-mail i feltet FØLG PASTORENS BLOG (eller nederst i dette indlæg) og bliv e-mail følger.

Kender du andre i din omgangskreds, der har en interesse i kristendom eller religion så anbefal bloggen til dem – evt. med et link på sociale medier eller i en e-mail.

Spred budskabet på sociale medier

Som følgere af bloggen ved har jeg et (måske for) anstrengt forhold til nogle sociale medier. Men der er ikke tvivl om, at det er her mange færdes og her kendskabet til bloggen har mulighed for at vokse.

Er du på Facebook, LinkedIn eller andre sociale medier så del endelig links til bloggen!

Bliv frivillig på bloggen!

For at udvikle bloggen har jeg brug for din hjælp. Som ikke-kommerciel blog kan jeg ikke tilbyde penge for hverken artikler, fotografier eller illustrationer. Til gengæld vil dit arbejde blive læst og set.
For til trods at kristne blogs ikke er de mest læste på nettet, så har bloggen (i skrivende stund) siden årsskiftet haft hele 1.679 besøgende og haft 5.463 visninger (én visning er når én artikel er blevet læst – det svarer til at hver artikel er blevet læst over 54 gange).

Bidrag som skribent

Har du lyst til at skrive for bloggen, er der brug for dig.

Hvad enten det er for et enkelt indlæg eller om du kunne tænke dig en fast klumme, evt. om et specielt emne som tro, anmeldelser af kristen musik og film, religiøs kunst, kristen praksis, kirkearkitektur, liturgi, kirkehistorie eller andet du mener kan bruges, så tøv ikke med at skrive til mig på mail@pastorschoenberg.com

Bidrag med fotografier/illustrationer

Kan du lide at fotografere, male, tegne eller arbejde med computergrafik, kan du hjælpe bloggen. Ved at bidrage med dit arbejde får bloggen nogle originale illustrationer, og du får en platform, hvor andre kan se dine evner.

Sidst men ikke mindst – der er brug for penge!

At tale om tro og penge i én og samme sætning er ikke velset her til lands. Men ikke desto mindre kræver det udover mange timer om ugen med skrivning, layout og teknik også penge at drive en blog.
Og da bloggen udelukkende drives af donationer fra læserne og egne midler (og modtager ikke støtte fra nogle kirkelige institutioner eller reklameindtægter) bydes ethvert bidrag velkommen.

Den 26. januar 2022, om lidt over fire måneder, skal bloggens abonnementsordning fornys, og derfor håber jeg på jeres velvilje til at hjælpe med at holde bloggen i gang.

Målet er at indsamle 1.000 kroner. Det vil sige, at hvis I, der følger bloggen, donerer kr. 25 hver, – så er endnu et år på bloggen sikret.

Ved hjælpe med at understøtte bloggens foresatte eksistens er du med din donation med til at bringe budskabet om Jesus Kristus og viden om kristendommen, folkekirken og vores kulturarv ud til andre.

Tryk her for at gå til donationssiden!

Med Guds hjælp samles der forhåbentlig penge ind til, at vi ikke bare kan fortsætte som nu, men også får mulighed for at opgradere til en webløsning, der giver mulighed for at nå endnu flere mennesker med det glædelige budskab og udvikle bloggen med endnu flere funktioner til gavn for alle, der bruger den.

Med tak for at have fulgt med i de første 100 indlæg og i håbet om Jeres velvillighed til at bidrage med hvad I kan, byder jeg Jer:

Guds Fred, og husk Gud elsker dig!
Pastor Schønberg

HUSK – følger du ikke allerede bloggen: så skriv din mail herunder og få besked, hver gang et nyt indlæg slås op!Kategorier:Blog, Diverse, Gør det selv, Jesus Kristus, Kirke, Mission, Nyheder

Tags: , , , , , , , , , , ,

2 replies

  1. Tillykke med jubilæet 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

katolskliv.dk/

Katolsk Liv │ EWTN Danmark │ Livet som katolsk kristen

Brother Schoenberg

Faith - Bible - Church - Liturgy - Society

Små Epistler

Søg indad og forstå verdenen

Guds Ord

Bibelvers fordelt på tema

%d bloggers like this: